Schimbare surpriză la Nokia 3310; Prin ce va fi diferit noul model faţă de varianta iniţială

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vestea că Nokia va relansa varianta 3310, poate cel mai iubit dintre modelele sale şi unul dintre cele mai rezistente telefoane care au fost până acum pe piaţă, a adus mare bucurie nostalgicilor. Toate lumea se întreabă însă cum va arăta noul telefon şi ce îmbunătăţiri îi pot fi aduse pentru a concura cu generaţia smartphone.

Iată că primele informaţii au apărut. Conform The Independent, telefonul se va comercializa la preţul de 59 de euro.

Citeşte şi: (VIDEO) Acesta este telefonul Nokia care se va bate cu Galaxy S8 şi iPhone 8! Preţul este neaşteptat de mic

Designul nu va fi mult schimbat. Chiar dacă telefonul va fi mai subţire şi mai uşor, va rămâne unul considerabil mai gros decât smartphone-urile actuale, pentru a permite înglobarea „nemuritoarei” baterii, principalul atu al acestui model.

Pentru mulţi va însemna sfârşitul grijilor că bateria se termină sau că telefonul se sparge dacă, din neatenţie, este scăpat din mână.

Încă de la lansarea modelului original, în 2000, Nokia 3310 a fost considerat unul dintre cele mai robuste modele, „aproape indestructibile”.

Citeşte şi: (FOTO) Nokia 3310 nu va fi acelaşi telefon de acum 17 ani! Cu ce va veni în plus

O altă schimbare este display-ul în culori, diferit de cel al modelului de acum 17 ani. În plus, ecranul va fi şi mai mare, aşa că nostalgicii abia aşteaptă să vadă cum arată legendarul joc Snake pe acest model.

Noul telefon va fi disponibil în mai multe culori, printre care roşu, verde şi galben, dar nu va avea sistem de operare Android. Acesta va fi lansat la târgul de tehnologie Mobile World Congress, pe 26 februarie.

La acelaşi eveniment, HMD Global, companie finlandeză care a cumpărat drepturile, va mai lansa şi smartphone-urile Nokia 3, 5 şi 6.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...