(video) Urmărește LIVE Semifinala Națională Eurovision 2017

eurovision-2017-scena-imagine-2

Astăzi va avea loc semifinala competiției naționale 2017. Studioul 2 al postului public de televiziune, Moldova 1, este pregătit pentru cel mai grandios eveniment al anului. Organizatorii etapei naţionale Eurovision susţin că în acest an show-ul se va deosebi de anii precedenţi, prin sunet şi imagine. Ei au pledat pentru mai multe elemente naţionale în ceea ce ţine de identitatea vizuală a concursului.

În semifinala de astăzi vor fi aleși opt concurenți care vor evolua mâine în finală. Concurenții vor fi aleși în urma punctajului acumulat din votul juriului, iar patru dintre interpreți vor fi selectați de public prin intermediul televotingului.

Gazdele semifinalei de anul acesta vor fi Mihaela Cîrnov și Liviu Gulica. Alături de participanți, în Camera Verde, se va afla Felicia Dunaf. Deoarece a fost și ea printre concurenți, în anii trecuți, Felicia știe cât de mari sunt emoțiile interpreților și se va strădui să-i facă să se simtă ca acasă.

Mihaela Cîrnov este la a doua experiență de acest fel. Anul trecut a moderat a doua semifinală, alături de Sergiu Beznițchi.

Liviu va fi prima dată pe scenă în calitate de moderator. Anterior a fost cel care i-a susținut pe interpreți din Camera Verde.

Anul acesta vom avea doar o semifinală şi nu două, ca în anii trecuţi


Interpreții vor intra în concurs după cum urmează:

01 Vozniuc feat. Vio Grecu
02 Russu Emilia
03 Sandy C
04 Valeria Pașa
05 Sergiu Pungă
06 Ethno Republic & Surorile Osoianu
07 Marks & Stefanet
08 Chirtoacă Aurel
09 Big Flash Sound
10 SunStroke Project
11 Diana Brescan
12 Nadia Moșneagu
13 Samir Loghin
14 The One

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente