Află cum să soluționezi provocările de business de la antreprenori cu experiență din Ucraina

fi_cover-outlinesV2.72ppi-01

Dacă ai un startup sau o afacere pe care încerci să o dezvolți și ai vrea să obții feedback de la antreprenori din Ucraina, dacă vrei să afli istoriile lor de succes și cum au reușit să construiască afaceri, atunci te invităm să te alături evenimentului Ukrainian Startup Night in Moldova organizat de către Dreamups Innovation Campus și Founder Institute Chișinău.

La acest eveniment, vei avea oportunitatea să interacționezi cu speakeri faini din Ucraina, să afli mai multe informații despre open data, cum e să coordonezi echipe globale, mai multe despre realitatea startupurilor din Ucraina și să adresezi întrebări despre strategiile lor de business, decizii cheie și alte subiecte interesante. Nu rata oportunitatea de a învăța cum să faci față provocărilor din domeniul de business de la antreprenori cu experiență.

 

FI_eveniment

 

Cine este așteptat la eveniment?

  • Oricine vrea să obțină feedback de la directori de companii din regiune;
  • Oricine are o idee de business sau un startup în stadiu timpuriu;
  • Oricine vrea să afle mai mult despre antreprenoriat și startupuri.

Cine sunt speakerii?

Este cofondatorul reformei Open Data din Ucraina și al Incubatorului Open Data 1991. În calitate de lider al SocialBoost – un ONG tehnologic, lucrează ca să construiască ecosistemul de startupuri din Ucraina. Gursky coordonează o comunitatea de 1000+ hackactiviști ce sunt sprijiniți de guvern și care livrează produse faine ca DATA.gov.ua și alte zeci de aplicații web/mobile bazate pe date obținute de la guvern. (http://1991.vc/)

Este pasionat de antreprenoriat. Fondator al doodlevideo.co, o companie de animație video și TravelMBA, o comunitate de lifestyle pentru antreprenori. Acesta a absovit Universitatea de Arte din San Francisco și Universitatea din Stantford.

Ce include agenda?

  • Bine ați venit;
  • Prezentarea programului Founder Institute Chisinau;
  • Discuție panel cu Denis Gursky și Denys Dogval;
  • Sesiunea de întrebări și răspunsuri;
  • Networking.

Prețul biletului este de 50 lei. Pentru a procura bilet, accesați linkul.

Founder Institute este prezent în 100 de orașe și 58 de țări din întreaga lume. Graţie  programului,  participanții acestuia au lansat până acum peste 2 000 de companii, ce au creat în total 15 000+ joburi. În plus, Founder Institute are acces la o rețea globală de aproximativ 4 400 de mentori, cum ar fi – fondatorii Angry Birds, Evernote, Mint, Udemy și alții. Valoare estimativă a portofoliului de companii ale Founder Institute este de 15 miliarde de dolari SUA, implicând investitori precum – Sequoia, Andreessen Horowitz, Accel Partners și alții. Pentru a aplica la program, urmați acest link.

*Programul Founder Institute Chisinau este susținut de către USAID Moldova. Partener General Dreamups:  Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente