„E timpul tău” – o nouă comedie himerică de la Daniela Burlaca după „Scaunele” de Eugene Ionesco

e timpul tau

Teatrul Geneza Art prezintă pe 2 martie un remake al spectacolului „Scaunele” de Eugene Ionesco, o viziune nouă a spectacolului, care s-a bucurat de cele mai înalte nominalizări și premii la Gala Premiilor UNITEM 2014.

Din 2 martie, piesa de teatru se va numi „E timpul tău”. Noul concept presupune o reabordare a ideii textului ionescian, o remodelare a imaginii spectacolului. Dacă inițial, în piesă jucau doi actori, acum a fost instituită toată trupa teatrului.

„E timpul tău” este o dramă/comedie despre iluzii deșarte într-o lume morbidă, unde realitatea este un nume pe care îl dăm dezamăgirilor noastre.

Acest spectacol îmi permite să abordez o gamă extinsă de aspecte existențiale, balansând între realitate și ficțiune, adevăr și minciună, comoditate și disconfort, trecut, prezent și continuitate. Aripile sunt pentru zbor”, spune Daniela Burlaca, regizor al spectacolului.

Din distribuție fac parte: Gheorghe Pietraru, Daniela Burlaca, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Iurie Gologan, Mihai Bordian, Dragoș Hioară, Nicu Cupcea, Ana-Sia Cărăuș, Diana Ladic, Doina Țoșca.

Spectacolele „Geneza Art” încep la ora 18.30. Prețul unui bilet este de 100 de lei și acestea pot fi achiziționate online pe iTicket.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente