Cinci motive să lansezi o campanie de crowdfunding pentru proiectul tău pe Guvern24

5 Motive_final

Ai o idee inovatoare, îndrăzneață care poate deveni un proiect ce va aduce o schimbare în bine în comunitatea ta, dar îl tot amâni din lipsă de bani? Sau îl ții într-un în sertar, în așteptarea unor timpuri mai bune? Timpul potrivit este acum: poți apela la sprijin financiar colectiv prin intermediul unei platforme de crowdfunding, și nu oricare platformă, ci una locală.

De mai bine de un an, s-a lansat și funcționează cu succes platforma de crowdfunding Guvern24. Hai să vedem care sunt avantajele primei platforme de crowdfunding din țară.

Diversitate – sigur se înscrie și ideea ta într-o categorie.

Nu trebuie să-ți faci griji că ideea ta este prea modestă, sau dimpotrivă, ieșită din tipare. Platforma Guvern24 încurajează inițiativele și ideile cu impact personal sau comunitar din orice domeniu. Fie că este vorba de o experiență personală în urma căreia vei deveni mai bun, un start-up, o inițiativă socială, culturală, artistică, educațională; sau o inovație din sfera ingineriei și tehnologiei; ori un proiect de ajutorare a unui om aflat în impas, sau pur și simplu vrei o bicicletă? Atât timp cât proiectul tău nu contravine legii, nu încalcă drepturile și libertățile celor din jur, el va fi publicat și vei avea ocazia să convingi cât mai multă lumea să te suțină financiar prin donații online sau prin telefon.

Consiliere – echipa platformei oferă sprijin la toate etapele unei campanii.

Nu ai nevoie de intermediari pentru a lansa o campanie de colectare de fonduri pe platforma Guvern24. O poți face tu însuți, în urma unor tratative directe cu echipa Guvern24. În plus, echipa îți stă la dispoziție pentru orice nelămuriri sau întrebări ce apar încă din faza de pre-lansare și pe tot parcursul campaniei de colectare de fonduri. Poți obține sugestii și informații, probate, pe înțelesul tău, astfel ca prima ta campanie de crowdfunding să meargă ca pe roate. Ce trebuie să faci este doar să ne găsești pe pagina de Facebook, fie prin telefon sau, expediind un mesaj la adresa electronică: [email protected].

Promovare – proiectul tău va fi cunoscut.

Cu cât proiectul tău este mai cunoscut, cu atât cresc șansele ca el să beneficieze de mai multe donații. O dată lansată, campania ta de colectare de fonduri, va beneficia de promovare în comunitatea platformei și pe canalele media partenere ale Guvern24. Asta nu înseamnă că poți să să te culci pe-o ureche la capitolul promovare, dar, ai deja câteva puncte la imagine, din oficiu.

Testare – primești feedback constructiv din partea a lor tăi.

Chiar dacă nu acumulezi suma totală necesară pentru finanțarea proiectului tău, o campanie de crowdfunding pe Guvern24 este o bună ocazia de a-ți testa ideea. Poți primi feedback constructiv din interiorul comunității căreia se adresează inițiativa sau serviciul tău.

Cifre în favoarea ta – cel mai mic comision și cea mai rapidă livrare.

La finalul campaniei de crowdfunding, banii colectați sunt livrați în contul tău în decurs de 15 zile. Comisionul ce se aplică totalului sumei colectate, este de doar 2%. Comparativ cu platformele de crowdfunding internaționale, acesta este cel mai mic comision. Astfel, proiectul tău va beneficia de finanțare reală în cel mai scurt timp.

Mai ai nevoie de motive pentru a prinde curaj și a-ți lansa proiectul viselor tale? Ia legătura cu echipa Guvern24 și scoate-ți ideea în față pentru a fi ajutată să devină realitate.

Platforma de crowdfunding Guvern24 a fost lansată în decembrie 2016. Doar în primul an de activitate, 165 de proiecte au fost publicate, dintre care 64 de proiecte și-au încheiat deja cu succes campania de colectare de fonduri. Următoarea poate fi a ta.

Îndrăznește!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente