(foto/video) Premieră neaşteptată: Dacia Logan MCV Stepway

Compania Dacia a prezentat un nou model care va fi al patrulea membru al liniei Stepway – o versiune pregătită pentru off-road a lui Logan MCV.

Comparativ cu un Logan MCV obişnuit, varianta Stepway îi va bucura pe clienţi cu 50 de mm suplimentari ai gărzii la sol (până la 174 de mm), dar şi cu un kit exterior mai practic care are inserţii din plastic nevopsit.

Vezi şi: (foto/video) PARIS 2016: Premieră mondială – Dacia Duster, Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway facelift

Astfel, elemente de plastic se vor putea întâlni pe toată marginea inferioară a caroseriei, de la bosaje şi până la praguri. Pe bara de protecţie frontală vor exista elemente vopsite într-o culoare argintie care ar imita vizual metalul.

O altă noutate sunt scaunele care au fost acoperite cu material textil care creează un efect 3D şi sunt în stilul celor de pe Sandero Stepway.

În rest Logan MCV Stepway are aceleaşi modificări şi dotări ca şi break-ul care a suferit în toamna anului trecut un facelift.

Vezi şi: Surprinzător. Iată ce loc ocupă Dacia într-un top al celor mai fiabile mărci auto din Regatul Unit

În Europa modelul va fi oferit doar în versiunea de echipare de top numită Laureate. Aceasta va include sistem multimedia cu navigare, sistem de climatizare, tapiţare parţială cu piele, cameră video spate, senzori de parcare, asistent de pornire în rampă şi multe alte bunătăţi.

Gama de motoare disponibile va fi compusă dintr-un benzinar şi un diesel, ambele generând câte 90 de CP. Propulsoarele vor fi cuplate doar la o transmisie mecanică cu cinci trepte.

Vezi şi: PARIS 2016: Reportaj video AutoBlog.MD de la standul Dacia

Noua Dacia Logan MCV Stepway va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, dar asta nu e tot. La standul companiei vor fi expuse toate modelele din linia Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy şi noul Logan MCV, alături de Duster) într-o ediţie specială şi limitată a cărei denumire poate varia în funcţie de piaţă.

Aceste automobile se vor deosebi printr-o culoare specială a caroseriei Iceland Grey (special pentru Sandero Stepway este doar culoare Ochre Orange), jante vopsite într-o nuanţă asemănătoare, un decor diferit al habitaclului.

Cmentariile sunt închise