Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția Primăriei la restabilirea în…

Reacția Primăriei la restabilirea în funcție a lui Constantin Becciev

photos.casata.md

Reprezentanți ai Primăriei Chișinău au venit cu o reacție după restabilirea lui Constantin Becciev în funcția de director al întreprinderii „Apă-Canal”:

„Instanţa a admis cererea de chemare în judecată depusă de Constantin Becciev. În acelaşi timp, au fost anulate hotărârile Adunării generale extraordinare a acţionarilor SA „Apă-Canal Chişinău” din 08.09.2016, privind încetarea înainte de termen a împuternicirilor lui Constantin Becciev în calitate de director general al întreprinderii, dar şi numirea Veronicăi Herţa în funcţia respectivă.

În context, informăm că Consiliul de administraţie a Societăţii „Apă-Canal Chişinău” va contesta hotărârea instanţei de judecată.

De asemenea, aducem la cunoştinţa opiniei publice că, la 14.02.2017, SA „Apă-Canal Chişinău” a fost recunoscută în calitate de parte vătămată, în cauza penală în care Constantin Becciev are statut de învinuit, fiind suspectat de abuz în serviciu, soldate cu urmări grave”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Amintim că ieri, 20 februarie, magistrații Judecătoriei Râșcani au decis ca ex-directorul „Apă-Canal” să fie restabilit în funcție și să-i fie achitat prejudiciul în sumă de 33.966 de lei.