Centrul de limbi europene Oratorica se deschide la Ciocana

ciocana_post

Începând cu 15 martie 2017, Centrul de limbi europene Oratorica se deschide la Ciocana și invită toți doritorii de a frecventa cursurile de limbi străine la evenimentul de deschidere.

Centrul de limbi europene Oratorica are drept scop să ajute fiecare specialist, student, copil sau părinte să aibă acces la învățământ de calitate și cât mai aproape de casă.

Ca și celelalte 3 filiale situate la Botanica, Râșcani și Buiucani, sediul de la Ciocana vă pune la dispoziție cele mai bune condiții pentru o instruire de calitate. Noul centru va avea săli spațioase, dotate cu laptopuri, sisteme audio și video, pentru ca fiecare să aibă parte de lecții cât mai interactive.

Reamintim că toți cei interesați, se pot înscrie la cursuri de: ENGLEZĂ, ITALIANĂ, GERMANĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, RUSĂ și ROMÂNĂ, de la nivelul pentru începători până la cel mai avansat.  Mai mult, viitorii studenți pot aplica la cursuri de pregătire pentru bacalaureat, toefl, sau la cursuri orientate spre dezvoltarea personală și a potențialului creativ la copii precum: arta comunicării, tehnica vorbirii, bunele maniere, arta vocală și coregrafie, etc.

Cu ocazia evenimentului, cei de la Oratorica v-au pregătit o super ofertă! Toți cei care se vor înscrie la cursuri înainte de deschiderea noului sediu, vor primi reducere de 500 de lei! Pentru a profita de această ofertă sunați la numărul 078765000 pentru înscrieri și informații.

Pe 6 martie 2017, veți fi așteptați cu multe promoții și oferte de reduceri la adresa: bd. Mircea cel Bătrân 12/2, etajul 3. Mai multe detalii despre deschiderea centrului le găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru orice informație ne puteți vizita de luni până vineri de la 10-00 până la 18-00 la filialele Oratorica:

logo si descriereBuiucani: str. Ion Luca Caragiale 26 (intersecție cu Bd. Alba Iulia)
Telefon: 079 00 77 46
Email: [email protected]

Botanica: Bd. Dacia 23, et.5, of. 501
Telefon: (+373) 60 73 55 33
Email: [email protected]

Râșcani: Bd. Moscova 6, et. 3, of. 301 A
Telefon:(+373) 78 80 90 58
Email: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente