Membrii Comitetului Executiv al Găgăuziei au depus jurământul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Membrii Comitetului Executiv al Găgăuziei care au fost aprobați, la încheierea ședinței speciale a Adunării Populare a autonomiei au depus jurământul.

Vicepreședinții Comitetului Executiv, șefii de direcții și președinții de raioane din Găgăuzia au rostit jurămîntul din Regulamentul Găgăuziei.

Majoritatea membrilor Comitetului Executiv au rostit jurământul în limba găgăuză, iar unii – în limba rusă și limba română.

Șefii de direcții aprobați au fost felicitați de bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah și președintele Adunării Populare, Alexandr Tarnavschii.

Amintim că în cadrul ședinței speciale a APG din 17 februarie, cu votul a 21 de deputați, a fost aprobată structura și componența nominală a Comitetului Executiv, propusă de bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah.

Adresându-se membrilor Comitetului Executiv, bașcanul a menționat că deputaților li s-a acordat o mare încredere.

„Locuitorii autonomiei Găgăuze așteaptă din partea Adunării Populare și Comitetului Executiv continuarea dezvoltării social-economice a regiunii”, a declarat bașcanul.

Vacantă rămâne funcția de șef al direcției de justiție, din motiv că deputații au luat o pauză în aprobarea candidaturii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...