(video) Reglări de conturi la Stăuceni. Un bărbat a fost împușcat la un service auto

collage
Foto: Protv.md

Împușcături ca în vestul sălbatic la un service auto din Stăuceni, după ce trei bărbați au venit să-i ceară socoteală proprietarului. Acesta a tras câteva focuri de armă în direcția lor cu un pistol de model CZ, iar unul dintre ei a decedat. Incidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, iar la fața locului s-a deplasat grupa oerativă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Solicitat telefonic, Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că cel care a deschis focul este proprietarul unui service auto, în vârstă de 36 de ani, originar din Stăuceni.

„Trei bărbați au avut reglări de conturi cu proprietarul centrului de reparație a automobilelor, iar conflictul a degenerat. Acesta a scos un pistol de model CZ pe care îl deținea legal și a efectuat mai multe focuri de armă în direcția celor trei. Aceștia au fugit, însă unul dintre ei când a ajuns la o stație PECO din proximitatea locului cu pricina, a căzut jos și a murit. Victima are 35 de ani și este din aceeași localitate”, a declarat Jovmir.

Oamenii legii sunt la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele, iar pistolarul urmează să fie escortat la inspectorat pentru a face declarații și cel mai probabil va fi reținut pentru 72 de ore.

În cadrul cercetărilor la faţa locului poliţiştii şi procurorii au stabilit că bărbatul care a efectuat împuşcătura, posedă permis de păstrare şi port a armei de foc.

Astfel pistolul a fost ridicat de către experţii criminalişti şi urmează a fi supus unei expertize balistice, iar organul de urmărire penală urmează să identifice şi să audieze toţi martorii oculari ai incidentului în vederea stabilirii circumstanţelor veridice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente