Tragedie de Ziua Îndrăgostiţilor în Rusia: Presa o numeşte Anna Karenina

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tragedie de Ziua Îndrăgostiţilor, în Rusia, unde o tânără de 18 ani i-a recunoscut iubitului că l-a înşelat, apoi s-a aruncat în faţa trenului, exact, notează presa locală, ca şi Anna Karenina, personajul celebrului roman cu acelaşi nume.

Povestea de iubire dintre Irina B. de 18 ani și Alexei Iu., de 30 de ani, a început vara trecută. În toamnă, bărbatul i-a declarat că o iubește și și-au jurat fidelitate, apoi bărbatul a plecat în altă localitate să muncescă.

Înainte de Ziua Îndrăgostiţilor, bărbatul a venit acasă la iubita lui şi a întrebat-o dacă e adevărat că l-a înşelat, aşa cum a auzit de la alte persoane. Fata a recunoscut, apoi i-a spus că îl iubeşte şi că se va sinucide. Presa din Rusia notează că Irina și anterior, după certuri, amenința cu suicidul, motiv pentru care, de această dată, bărbatul n-a luat în serios vorbele ei, scrie evz.md.

A fost găsită la 50 m de casă, pe calea ferată care duce spre Cheboksary. Șoferul trenului rapid Yoshkar-Ola-Moscova a povestit că fata nu a reacţionat atunci când a claxonat, rămânând nemișcată pe șine.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...