Lichidatoarea unei firme din Fălești, reținută după ce a extorcat 1500 de euro de la un întreprinzător Italian

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lichidatoarea unui SRL din Fălești a fost reținută fiind bănuită de trafic de influență. Potrivit CNA, sesizarea vine de la fondatorul întreprinderii, un cetățean italian.

În denunțul său, bărbatul a invocat faptul că lichidatoarea firmei al cărui proprietar este, ar fi pretins de la el 1500 de euro pentru a influența jurista de la Inspectoratul Fiscal de Stat Fălești să nu indice în acte datoriile față de bugetul de stat ale întreprinderii în proces de insolvabilitate şi să finiseze procedura de lichidare.

Firma este specializată în construcții și ar avea 3 milioane de lei datorii la stat. Potrivit informațiilor preliminare, lichidatoarea ar fi acționat în cârdășie cu jurista de la IFS Fălești.

Suspecta a fost prinsă în flagrant după primirea banilor și este reținută pentru 72 de ore. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă șase ani de închisoare.

La moment se întreprind măsuri speciale de investigație și acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii rolului juristei în această schemă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...