Recordul pentru cel mai scump fotbalist ar putea fi doborât; Pe cine vrea să aducă Guardiola

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Recordul de bani plătiţi pentru transferul lui Pogba ar putea rezista doar un an. The Express anunţă astăzi că Guardiola a primit acceptul şefilor de pe Etihad pentru a-l oferta pe Delle Alli (Tottenham). Pentru mijlocaşul de 20 de ani englez, „cetăţenii” sunt gata să plăteasca incredibila sumă de 105 milioane de euro.

2016 a fost un an de excepţie pentru Delle Alli, care nu doar că a debutat pentru Spurs la 19 ani, dar şi-a câştigat rapid locul de titular, devenind senator de drept şi în naţionala Angliei. Mijlocaşul a reuşit deja 21 de goluri în 54 de partide pentru Tottenham, iar cluburile mari din Europa l-au fixat ca prioritate „0” pentru următoarea fereastră de transferuri.

Real Madrid şi PSG îl urmăresc îndeaproape, însă puştiul minune ar fi foarte aproape de City, formaţia lui Guardiola. Pep pregăteşte în detaliu viitoarea stagiune, când va avea la dispoziţie o serie de tineri extrem de talentaţi, în frunte cu Gabriel Jesus (brazilianul i-a luat deja locul în primul „11” lui Kun Aguero).

Marile probleme ale trupei de pe Etihad sunt reprezentate de defensivă şi de mijlocaşii centrali, însă aceasta din urmă va fi rezolvată odată cu aducerea lui Alli. Pentru superstarul lui Spurs, şefii lui City au pregătit o ofertă uriaşă, de 105 milioane de euro.

A fost dorit de Liverpool

Înainte de ajunge sub comanda lui Pochettino, Alli a fost aproape de un alt club uriaş din Anglia, Liverpool. „Cormoranii” aflaseră că Gerrard e idolul său şi îi promiseseră o întâlnire cu acesta, însă căpitanul de pe Anfield a adormit şi nu a mai putut onora invitaţia. Alli a fost dezamăgit, însă a înţeles, Stevie G având meci a doua zi. Totuşi, mijlocaşul de 20 de ani a refuzat în cele din urmă oferta lui Liverpool, iar englezii sunt convinşi că lucrurile ar fi stat diferit dacă purtătorul numărului „8” ar fi venit la „rendez vous”.

11 goluri şi 5 assisturi are Alli în acest sezon, doar în campionat. El a reuşit performanţa de a înscrie în trei meciuri la rând câte o dublă, împotriva lui Southampton, Watford şi Chelsea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...