Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (VIDEO) Protest la Chișinău pentru…

(VIDEO) Protest la Chișinău pentru susținerea României

Un grup de tineri s-a adunat astăzi, 12 februarie, la monumentul lui Ștefan cel Mare din Chișinău, ca să susțină protestatarii din România. Aceștia au adus cu ei și un tricolor mare al țării vecine.

„Ne-am adunat aici ca să spunem încă o dată că iubim România și susținem oamenii care au ieșit la protest în Piața Victoriei, la București, ca să ceară respectarea drepturilor și a legilor. Românii au fost uniți și au reușit. Ei nu au avut nevoie de un lider politic și totuși s-au făcut auziți de lumea întreagă. Hai să ne cerem și noi drepturile. Să nu mai așteptăm formațiuni politice care să ne conducă, iar nemulțumirea noastră să-i ajute să ajungă la fotoliile calde și confortabile”, au declarat protestatarii.

Amintim că astăzi, la București, se planifică un nou protest de ampoare și crearea „celui mai mare tricolor uman”. Cetăţenii sunt îndemnaţi să vină la manifestaţie îmbrăcaţi cu una dintre cele trei nuanţe alea drapelului naţional: roşu, galben sau albastru. „Continuăm protestele în același stil pașnic și creativ care ne-a făcut remarcați peste hotare! Apărându-ne drepturile, ne apărăm pe noi înșine!”, susțin protestatarii.

Sursa Video: www.ZdG.md