A avut şocul vieţii sale! O bătrână a aflat că fiul său îi vinde apartamentul cu tot cu ea

O bătrână de 80 de ani din oraşul Moscova a aflat că fiul său îi vinde apartamentul, dar cu tot cu ea, scrie Dni.ru.

Locuitoarea capitalei ruse Natalia Maliţkaia a aflat că apartamentul său se vinde din întâmplare. Fiul său, Alexandru, pe căi dubioase, a reuşit să privatizeze apartamentul bătrânei şi a decis să-i vândă locuinţa. Acesta a afişat un preţ de două ori mai mic decât cel de pe piaţă, din cauză că în apartament rămâne să locuiască mama sa.

Fiul bătrânei locuieşte în Ecuador şi nu are grijă de mamă sa.

După cum a relatat bătrâna, când fiul său a privatizat locuinţa a convins-o că este doar o formalitate. Dar după perfectarea formalităţilor ce ţin de dreptul de proprietate, Alexandru a luat documentele pe imobil şi cheile locuinţei.

Natalia Maliţkaia a relatat că a aflat despre intenţia fiului său de la potenţialii cumpărători. ”Am deschis uşa apartamentului, dar acolo îmi zic că vreau să vadă apartamentul. Am fost şocată”, a relatat bătrâna.

Fiul său a solicitat un preţ de 6 milioane de ruble, în timp ce valoarea apartamentului se ridică la peste 10 milioane. Preţul a fost redus pentru că apartamentul este cu „povară”.

Acum apartamentul se află sub arest, până la examinarea litigiului în instanţa de judecată.

Avocaţii bătrânei spun că acest caz este unul complicat şi va fi dificil s-o apere pe pensionară.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.