Neglijenţa unui felcer a dus la decesul unei femei; Acesta a rămas doar fără muncă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Felcerul care și-a neglijat atribuțiile de serviciu, în cazul accidentului rutier produs pe data de 8 februarie, în localitatea Sângera, a fost demis. Anunțul a fost făcut de către IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

„Comisia disciplinară a IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească în urma examinării cazului a constatat că nu a fost respectat Algoritmul examenului primar al pacientului politraumatizat critic”, anunță sursa citată.

De asemenea, felcerul superior SAMU Botanica a primit o mustrare aspră, la fel și șeful SAMU Botanica s-a ales cu o mustrare.

Menționăm că, la 8 februarie, pe podul din comuna Sângera s-a produs un accident rutier grav. O femeie de 33 de ani a decedat după ce mașina în care era s-a tamponat puternic cu un autocamion. Șoferul, în vârstă de 58 la volanul unui Opel, a derapat pe carosabil și a intrat într-un camion, care venea din contrasens. În urma coliziunii, șoferul Opel-ului a fost transportat la spital cu diferite traumatisme.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...