Recomandări #diez: 13 evenimente pentru vineri, 10 februarie

tineri

Ziua de vineri pare să fie o zi obișnuită de iarnă, dar o puteți condimenta cu câteva ieșiri în oraș la evenimente frumoase. Iată recomandările noastre.

#1. De ce ei iubesc cu ochii iar ele cu urechile?

1

Organizatorii spun că va fi un program de două ore cu muzică faină, invitat special grupul AMI. Alte informații și detalii găsiți pe pagina evenimentului.

 

#2. Rubicon 2017

2

Ștafeta ultramaratonistă anuală de pe teritoriul Republicii Moldova, ce trece prin întreaga ţară de la nord la sud. Traseul anual este construit în aşa fel încât, în decurs de trei ani el va trece prin toate raioanele Republicii, inclusiv teritoriul Transnistriei. Distanţa totală al Traseului 2017 constituie 466 de km şi trece prin 10 raioane ale Republicii Moldova şi 4 raioane ale Transnistriei. Alte detalii găsiți aici.

 

#3. Omagiu lui Grigore Vieru

3

Casa Limbii Române „Nichita Stănescu” invită doritorii să participe la un eveniment cultural, scopul acestuia este de ai aduce un omagiu poetului Grigore Vieru. Mai multe detalii pe pagina de facebook.

 

#4. Asachi Talks cu Lilian Severin și Igor Buzurniuc

4

Senatul Elevilor L.T. „Gh. Asachi” vă invită la o nouă ediție Asachi Talks alături de cei care au dat startul proiectului POT Music: Lilian Severin și Igor Buzurniuc. Pentru al treilea an consecutiv proiectul POT Music, oferă tinerelor formații posibilitatea de a se afirma pe scenă. Va fi o discuție cu Lilian și Igor, în cadrul căreia se vor aborda subiecte: începând de la primele lor repetiții și ieșiri în scenă, până la proiectul lor care se bucură de popularitate și succes în rândul tinerilor muzicieni din Republica Moldova. Alte informații găsiți aici.

 

#5. Movie Night (Whiplash)

5

Senatul Liceului Teoretic „Mircea Eliade” organizează mult-așteptatul eveniment Movie Night. Intenția lor este să creeze o atmosferă foarte plăcută, într-o seară de vineri, vizionând un film cu adevărat motivațional. Filmul pe proiectat va fi Whiplash, cu circa 9 premii și 2 nominalizări Oscar. Locația și alte detalii pe pagina evenimentului.

 

#6. Anatomia calculatorului

6

Lecție Demonstrativă Gratuită „Anatomia calculatorului”, pentru copii 9-14 ani. Astfel, dacă doriţi să aflaţi ce procese au loc când porniţi calculatorul? Care din componentele calculatorului contribuie la imagine, sunet, transmisie de date? Care este inima şi care este creierul calculatorului? Atunci sunteți invitați să participați la lecția demonstrativă gratuită „Anatomia calculatorului”. Informații despre program și cum să te înregistreazi aici.

 

#7. Premieră la Teatrul Eugen Ionescu – Căsătoria

7

O întâmplare absolut incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile. Informații despre bilete și ora spectacolului găsiți pe pagina evenimentului.

 

#8. Spectacolul – Puștoaica de la etajul 13- de Mircea M. Ionescu

8

Teatrul Satiricus invită la premiera Puștoaica de la etajul 13- de Mircea M. Ionescu. Regia artistică de Sandu Grecu. Piesa aduce în prim-plan drama unui copil abandonat între orgolii şi nepăsare, într-o societate ignorantă, care nu reacţionează la suferinţa provocată de acţiunile părinţilor … Alte informații și cum să faceți ros de un bilet aici.

 

#9. Workshop Gratuit: Cum să crești o echipă de 100 oameni

9

Workshop Gratuit unde Speaker-ul Olga Țapordei, trainer și cofondator Angry Business va vorbi despre: #cum îți alegi oamenii potriviți în companie; #cum stabilești corect scopurile; #cum distribui sarcinile; #cum controlezi rezultatele; #cum motivezi echipa. Alte detalii pe pagina evenimentului.

 

#10. NodeJS Meetup #2

10

Cei care doresc să cunoască cum să-și pornească primul start-up, sau să organizeze codul corect și să îl facă testabil sunt așteptați cu drag la NodeJS MeetUp #2. Detalii despre eveniment aici.

 

#11. Acoustic Charity Concert #2

11

Dacă vrei să te distrezi și să faci o faptă bună atunci ești invitat la un concert de caritate cu atmoferă și muzică bună. Toate fondurile strânse vor fi cheltuite pentru cadouri pentru copiii unui orfelinat mic, situat în Hâncești. Invitații evenimentului sunt: SX Brothers, Diana Brescan, Emilia Russu, Anastasya și Cristian Condrea & Rodica Olishevschi. Informații suplimentare găsiți pe pagina evenimentului.

 

#12. SanTechno

12

Invitații speciali ai evenmentului sunt: Dj Cratere, NoiseBrain și del Uxus. Taxa de intrare este 30 de lei, alte detalii aici.

 

#13. Have a wild night

13

Dj Bishop va crea atmosferă cu cele mai tari hituri ale tuturor timpurilor. Sunt așteptați toți doritorii, taxa de intrare este de 100 de lei, în preț sunt incluse două băuturi. Informații suplimentare pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente