(VIDEO și FOTO) Iohannis a ieșit în fața protestatarilor care îl contestă și i-a servit cu ceai

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a mers, miercuri seară, la protestatarii de la Palatul Cotroceni, fiind întâmpinat cu huiduieli.

În jurul orei 18.10, preşedintele a ieşit din curtea Palatului Cotroceni şi a traversat strada, mergând la manifestanţi. Şeful statului a stat acolo câteva minute, încercând să aibă un dialog cu protestatarii.

YjRlZjg3ZDdlODJhMTA2YjlhZjljNmJmOTg2Yg==.thumb

„Suntem cu toţii români”, le-a spus preşedintele protestatarilor. Ei l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara, strigând „Demisia”. Oamenii au scuipat spre el şi i-au strigat că nu are comportamentul normal unui şef de stat.

YzEyOGRmYTdjYjcxODFlOWRmNGExYWFkMTFkZg==.thumb

După plecarea preşedintelui, angajaţi ai Administraţiei Prezidenţiale le-au dus protestatarilor ceai, însă ei l-au refuzat.

„Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor. Este absolut firesc să existe diferențe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat”, și-a explicat Klaus Iohannis gestul.

În acel moment, în faţa Palatului Cotroceni sunt peste 100 de manifestanţi, care protestează pentru a patra zi consecutiv.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...