(foto) Un nou crossover Lada ar putea fi construit pe baza Daciei Duster? Iată cum ar arăta

Am aflat deja că AutoVAZ pregăteşte pentru debut o nouă generaţie a modelului Lada Niva. De asemenea, mai cunoaştem că noua Lada Niva nu va primi o platformă preluată de la Dacia/Renault Duster aşa cum se specula anterior.

Vezi şi: Veste extraordinară pentru fanii modelului Lada Niva. Iată când va debuta noua generaţie

Dar cum ar putea arăta maşina dacă totuşi specialiştii ruşi ar trage cu ochiul în curtea francezilor sau a românilor? Graficienii de la un portal rusesc au venit cu un răspuns pe o hârtie “digitală”.

Dacă ar fi să anticipăm lucrurile, noua Lada Niva ar putea avea aceleaşi forme exterioare precum Renault Duster, Dacia Duster sau Nissan Terrano, însă adaptate stilului mărcii, aşa cum va fi şi la interior.

Partea frontală ar putea fi dotată cu o grilă a radiatorului de culoare neagră şi dimensiuni ceva mai impunătoare, iar bara de protecţie va încorpora elemente sub forma literei “X”.

În spate, modelul s-ar putea alege cu blocuri optice care au o formă mai interesantă, de asemenea făcute în stilul modelelor Xray şi a conceptului XCODE. Pe bara de protecţie posterioară designerii au montat o singură lumină de gabarit pe centru.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/