(VIDEO) Platforma DA va declanșa un referendum pe tema „Legii Miliardului”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Platforma Demnitate și Adevăr preconizează să declanșeze un referendum la subiectul „Legii Miliardului”, o decizie în acest sens fiind luată duminică, în cadrul congresului II al formațiunii politice.

Potrivit președintelui partidului, Andrei Năstase, se va recurge la acest gest după ce atât guvernarea cât și președintele Igor Dodon au refuzat să anuleze această lege.

„Când această chestiune este tratată ilegal, criminal de către guvernare, trebuie să apelăm la cuvântul poporului”, a declarat Andrei Năstase.

„Trebuie să scăpăm pentru următorii 25 de ani de niște plăți nejustificate, pe care cetățenii nu le datorează. Cei care le datorează sunt Plahotniuc, Shor, Platon, care au făcut tot ce le stă în puteri ca Republica Moldova să ajungă nu doar în faliment economic, dar și faliment de drept”, a mai spus președinte Platformei DA.

El a mai spus că banii jefuiți din sistemul bancar pot fi recuperați cu ajutorul instituțiilor de anchetă internaționale, la care autoritățile Republicii Moldova trebuie să se adreseze.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...