Vremea se răcește în următoarele zile. Revin în forță ninsorile și gerul

206675_articol

Temperaturile scăzute și ninsorile revin în Moldova, cel puțin așa arată prognoza meteo pentru următoarele șapte zile. Doar luni vom avea temperaturi pozitive în timpul zilei, restul săptămânii înregistrând temperaturi sub zero grade.

Marti și Miercuri vom avea temperaturi între -1 și -6 în timpul zilei. De asemenea pe tot întregul țării sunt așteptate ninsori puternice.

Joi temperaturile se vor răci brusc ajungând la o maximă de -10 în timpul zilei și -15 noaptea. Totodată, sunt prognozate ninsori slabe.

Vineri, temperaturile în timpul zilei vor oscila între -9..-13°C, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la -18°C. .

Sâmbătă și duminică, temperaturile vor scădea și mai mult. În nordul țării se vor înregistra până la -8..-11°C ziua și până la -17..-20°C noaptea. În regiunea de centru, temperaturile vor oscila în orele de zi între -7..-10°C și între -16..-19°C pe timp de noapte. Cei care locuiesc la sudul Moldovei vor avea parte de valori termice care ating -6..-9°C ziua și -15..-18°C noaptea.

meteo1

meteo2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente