„Potrivit deciziei unanim adoptate de Congresul Platformei Demnitate şi Adevăr, cu participarea Consiliului Marii Adunări Naţionale, a membrilor şi simpatizanţilor Platformei DA, astăzi, la 17.00, vom porni într-un marş de solidaritate cu societatea civilă protestatară din România, având următorul itinerar: Filarmonica Naţională - Ambasada României - Monumentul lui Ştefan cel Mare”, a anunţat preşedintele Platformei DA, pe pagina sa de Facebook.

„Simpatizanţii şi membrii Platformei, dar şi ai întregii societăţi civile, sunt bineveniţi să participe la eveniment”, a mai spus Andrei Năstase.

Precizăm că România protestează de o săptămână practic non-stop, acestea fiind cele mai mari proteste de la revoluţie. Şi asta după ce Guvernul a adoptat, la ceas de seară, o ordonanţă de urgenţă privind modificarea Codulurilor penale astfel încât zeci de penali de la guvernare să scape de dosare şi de răspundere. Mai mult, Guvernul PSD a intrat în istoria „democraţiei” româneşti şi prin publicarea la miez de noapte a ordonanţei, la doar câteva ore după aprobare.