La Festival Automobile International a fost ales cel mai frumos interior de maşină

În capitala Franţei, în cadrul celei de-a 32-a ediţie a Festival Automobile International a fost ales şi câştigătorul titlului de cel mai frumos interior de maşină al anului 2016.

Câştigătorul absolut, care a acumulat cele mai mute voturi, a fost a doua generaţie a crossoverului Peugeot 3008.

Vezi şi: (foto/video) Premieră din Franţa: Peugeot 3008 şi-a schimbat generaţia

Amintim că noua generaţie Peugeot 3008 a intrat în producţie abia în luna octombrie 2016 şi de atunci peste 60.000 de oameni l-au ales ca automobil personal.

Experţii menţionează că acest model se deosebeşte de altele din segment printr-un interior deosebit de frumos şi făcut foarte atent la detalii.

Vezi şi: (foto) Renault Trezor a fost desemnat drept cel mai frumos concept al anului 2016

Amintim că aşa-zisa concepţie de interior a modelului 3008 este numită i-Cockpit. Arhitectura consolei cetranle şi a panoului de bord este proiectată într-un mod în care se creează un efect vizual care imită cockpit-ul unei maşini de curse.

Mai mult, ies în evidenţă aici volanul de dimensiuni compacte, un sistem multimedia modern şi un ecran de 12 inci în locul ceasurilor de bord analogice.

Vezi mai multe detalii: (foto/video) Tehnologii de ultimă oră. Peugeot a dezvăluit noua generaţie i-Cockpit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/