(FOTO) Crucea pentru PSD; Zece mii de sibieni au ieșit în stradă. Peste 100 de mii în toată România

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aproximativ 10.000 de sibieni mărşăluiesc, joi seară, pe străzile oraşului având o cruce pe care scrie ”PSD”, dar şi un banner uriaş cu mesajul: ”Vrem o ţară pentru copiii noştri, nu pentru penalii voştri”

Oamenii au început să se strângă în Piaţa Mare din Sibiu de la ora 17.00, iar până la ora 19.00 erau circa 2.000 de persoane în centrul oraşului.

După 15 minute, manifestanţii au plecat în marş, străbătând bulevardul pietonal şi pornind apoi către bulevardul Mihai Viteazul, fără a mai merge şi în faţa Prefecturii ca în ultimele două seri.

Oamenii au şi pancarte cu mesaje noi faţă de cele de serile trecute, fiind vorba despre caricaturi ale lui Liviu Dragnea şi ministrului Justiţiei, Florin Iordache.

Pe parcursul marşului, manifestanţilor li s-au alăturat alte câteva mii de oameni, numărul acestora ajungând la aproximativ 10.000.

La ora transmiterii acestei ştiri, manifestanţii intră pe bulevardul Mihai Viteazul, fiind însoţiţi de un număr mare de studenţi care au pancarte pe care scrie ”Studenţii se ridică, ordonanţa pică”.

În fruntea coloanei de manifestanţi se află un protestatar care poartă o cruce pe care scrie ”PSD”.

Cel mai probabil, manifestanţii vor urma traseul de seara trecută, urmând să treacă şi prin faţa casei preşedintelui Klaus Iohannis.

La această oră, în toată România sunt peste 100 de mii de oameni ieșiți în stradă. Cei mai mulți, peste 30 de mii, sunt la București și în jur de 20 de mii la Cluj.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...