Cel mai excentric avocat din Moldova, Valerian Mînzat, a fost reținut de CNA

16388327_1191442804308840_9195901523766016941_n

Procurorii Anticorupție au descins în oficiul avocatului Valerian Mânzat. Informația a fost confirmată de către reprezentantul Procuraturii Generale, Maria Vieru pentru Deschide.MD.

Mai mulți mascați au descins acum o oră în noul oficiu al avocatului Valerian Mânzat. Nu se cunoaște deocamdată în legătură cu ce dosar au loc perecheziții. Avocatul nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii.

Angela Starinschi, ofițer de presă CNA a confirm reţinerea unui avocat din Chişinău care este investigat într-un dosar de escrocherie fără a oferi detalii dacă acesta este Valerian Mânzat „Acum procurorii şi ofiţerii CNA efectuează percheziţii în mai multe locaţii, inclusiv în birourile de serviciu ale avocatului, la domiciliu şi în maşinile lui. Acţiunile de urmărire penală sunt în desfăşurare, iar cu mai multe amănunte voi reveni pe parcurs”, scrie Realitatea.md.

Precizăm că Valerian Mânzat, cunoscut pentru mai multe apariţii excentrice şi-a deschis recent un birou de avocaţi, chiar lângă Penitenciarul nr.13 din Chişinău.

În luna ianuarie 2017, avocatul vedetă Valerian Mînzat și-a deschis propria Casa de Avocatură. Acesta se prezenta drept „Million Dollar Lawyer” (trad. avocatul de un milion de dolari) și spune că este în căutare de clienți.

În luna mai 2015, Valerian Mânzat a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare. Dosarul în care a fost condamnat ține de înscenarea unui accident rutier, în urma căruia avocatul urma să încaseze peste trei sute de mii de lei de la o companie de asigurări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente