(VIDEO) Usatîi, despre „transformarea” lui Dodon: „Acum un an ‘Jos Plahotniuc’, astăzi ‘președintele PD’”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, și-a manifestat nemulțumirea față de activitatea președintelui Igor Dodon, pe care l-a susținut în cadrul turul II de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Usatîi susține că Dodon a „trebuie să înțeleagă că astăzi este nevoie de consolidarea societății împotriva lui Plahotniuc”, dar nu să o divizeze pe criterii geopolitice.

„Igor Nicolaevici, ați promis că sunteți președintele tuturor. Ați făcut unele declarații la Moscova, altele la Chișinău. Lăsați astăzi temele geopolitice. Hai să consolidăm societatea. Doar uniți noi putem să scăpăm de acest regim oligarhic”, a menționat Usatîi.

El i-a amintit președintelui țării că acum un an de zile protesta în centrul capitalei și striga „Jos Plahotniuc!”, iar astăzi îl numește pe oligarh „președintele PD”.

„Dacă Dodon crede că misiunea lui este doar să numească sau să respingă judecători, e greșit. În orice țară în care merge, Igor Nicolaevici trebuie să spună că el reprezintă un stat capturat de către banditul nr.1 Vladimir Plahotniuc”, a declarat Usatîi într-o intervenție pe Facebook.

Usatîi l-a mai atenționat pe Dodon că acest joc în care el o face pe pro-rusul, iar Plahotniuc pe pro-europeanul, nu face decât să dezbine și mai mult societatea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...