(foto) Şeful companiei Pagani a venit personal într-un salon ca să-şi ia Porsche-ul favorit

Fondatorul şi directorul producătorului italian de supercaruri Pagani, Horacio Pagani, şi-a cumpărat un Porsche 911 din ediţia limitată R, scrie blogger-ul Marchettino.

Dintr-o serie de imagini publicate putem vedea cu Pagani a venit personal într-un showroom Porsche pentru ca să-şi ia comanda. Acesta şi-a ales un coupe vopsit în culoare albă şi cu linii roşii paralele. Habitaclul îi este tapiţat cu piele de culoare cafenie.

Se cunoaşte deja că aceasta nu este singura maşină din garajului inginerului de origine argentiniană. Anterior el a fost observat la volanul unor modele ca 918 Spyde, Carrera GT sau Gayman GT4.

Porsche 911 R a fost anunţat în primăvara anului trecut. Având la bază versiunea extremă 911 GT3 RS, 911 R a fost creat în cinstea automobilului de curse cu acelaşi nume, produs în 1967.

Porsche 911 R este dotat cu o capotă şi aripi din fibră de carbon, un acoperiş din magneziu, iar din habitaclu lipsesc scaunele posterioare, sistemul de climatizare şi cel audio. Totul pentru a atinge o greutate egală cu 1.370 kilograme.

Vezi mai multe detalii: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Porsche 911 R

În total vor exista pe planetă 991 exemplare ale acestei maşini. Preţul de start în Germania începe de la 189.544 euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/