Contribuie la campania „1.000 de cărți pentru biblioteca din satul Bulboaca”

books
Foto: stocksnap.io

În vara lui 2016 biblioteca din satul Bulboaca a ars complet în urma unui incendiu. Astfel, copiii din acest sat nu mai au ocazia de a petrece zilele la bibliotecă și a frunzări cărțile. Mai multe persoane au decis însă să se mobilizeze și au inițiat o campanie intitulată „1000 de cărți pentru biblioteca din satul Bulboaca”.

„Ne propunem să adunăm 1000 de cărți pentru a da o speranță acestor copii, care mai găsesc biblioteca un loc de refugiu sau de vise. Cărțile pot fi de orice gen, important să fie utile unui cititor de bibliotecă. Vârsta cititorilor o știu toți. Deci, pot fi inclusiv povești pentru copii, DEX-uri și romane”, menționează organizatorii.

Alexandru Bordea, cofondator Angry Business a decis deja să doneze 39 de cărți în cadrul acestei campanii și îi invită și pe ceilalți să îi urmeze exemplul.

Cărțile le puteți aduce în orice zi de lucru, între orele 9:00 și 18:00 la sediul Angry Business din str. Sfatul Țării 29, et. 6, bir. 601. Campania va dura până la data de 31 martie 2017. Mai multe detalii puteți citi pe pagina de Facebook a campaniei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente