(VIDEO) Noi proteste faţă de graţiere în toată România; 80 de mii de oameni în stradă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un nou protest împotriva proiectelor de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale se desfășoară duminică seară, începând cu ora 17.00, în zona Universităţii din București, manifestări fiind anunţate şi în mai multe oraşe ale ţării, dar şi în diaspora.

Peste 80 de mii de oameni protestează în toată România, dintre care 50 de mii doar în București.

Protestatarii au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje precum „Mandataţi să reprezentaţi, nu să ajutaţi”, „Hoţii stau la puşcărie” sau „Ţara cere: fără graţiere”, potrivit Mediafax.

Din Piaţa Universităţii de la București, oamenii vor porni în marş, iar de data aceasta vizat este şi sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului.

„28.000 de oameni din Bucureşti au spus clar că nu doresc amnistia şi graţierea. Am observat că unele televiziuni manipulează fără ruşine, iar CNA-ul nu îşi face treaba. Este momentul să îi vizităm. apoi mergem la Ministerul Justiţei, iar pe drum, ne vizităm avocatul. Avem un avocat al poporului care nu lucrează pentru noi. La final, mergem la guvern. Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu să propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. Duminică ne strângem la Universitate începând cu ora 17:00. Pornim în marş la ora 18:00″, se arată într-un mesaj postat pe o pagină de socializare.

Totodată, manifestări sunt anunţate duminică seară şi în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Târgu Jiu, Teleorman, Turda şi Vâlcea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...