Artişti împotriva lui Trump: Un porc imoral care ia măsuri ruşinoase

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Numeroşi artişti, printre care Rihanna, John Legend, Miley Cyrus şi Nancy Sinatra, şi-au exprimat, atât în mediul online, cât şi la evenimente care au avut loc sâmbătă în SUA, nemulţumirile faţă de ordinul semnat de Donald Trump vineri, care suspendă primirea refugiaţilor şi impune controale dure pentru cetăţenii a şapte ţări predominant musulmane care vor să viziteze Statele Unite.

Preşedintele Trump spune că interzicerea accesului refugiaţilor este necesară pentru a ”preveni teroriştii radicali islamişti”.

Chuck D, muzician şi activist, a reacţionat pe contul său de Twitter: ”Să ne aşteptăm ca artiştii să fie interzişi şi aruncaţi în închisoare, în SUA, până în 2020”.

Mark Hoppus, basistul trupei Blink 182, este de părere că măsura adoptată de Trump este ”condamnabilă”, iar cântăreţul Josh Groban spune că ”asta nu reprezintă naţiunea”, publicând un tabel care arată că cei mai mulţi americani sunt ucişi, anual, de alţi americani, şi nu de terorişti.

”A făcut să fie foarte clar că va distruge America. Mi-e groază de ce va aduce fiecare zi. Mi-e ruşine cu el”, a scris Nancy Sinatra. La începutul lunii ianuarie, ea a declarat că tatăl său nu ar fi cântat niciodată la instalarea lui Donald Trump la Casa Albă, pentru că nu ar fi susţinut un fanatic.

Într-o postare tot pe Twitter, cântăreaţa Rihanna, originară din Barbados, a transmis: ”Dezgustător! Vestea este devastatoare! America este distrusă chiar sub ochii noştri. Ce porc imoral trebuie să fii să implementezi un astfel de rahat?”.

”Părem nebuni în faţa lumii acum”, a scris compozitorul şi producătorul muzical Bryan Michael Cox despre ordinul lui Trump.

”Los Angeles este casa atâtor imigranţi, atâtor oameni creativi, atâtor visători. America noastră este mare, este liberă şi este deschisă visătorilor de orice rasă, de oriunde, de orice religie. Viziunea noastră este în antiteză cu cea a preşedintelui Trump. În seara aceasta vreau să resping, în mod special, viziunea lui şi să spun că America trebuie să fie mai bună de atât”, a declarat cântăreţul şi actorul John Legend la cea de-a 28-a gală a premiilor Sindicatului producătorilor americani (PGA), care a avut loc sâmbătă seară.

Soţia sa, modelul Chrissy Teigen, şi-a exprimat părere într-un mesaj publicat pe Twitter: ”Donald Trump este o fiinţă bolnavă, rea. Până în măduva oaselor”.

DJ Deadmau5 i-a transmis, tot printr-un mesaj online, lui Trump: ”Cred că mai bine o trimiţi pe Melania înapoi”.

Actriţa şi cântăreaţa Lucy Hale a spus: ”Îmi pare foarte rău pentru atât de mulţi oameni astăzi şi pentru că ţara în care trăiesc este trasă înapoi”.

Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu mesajul ”alături de imigranţi”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...