Ordinul anti-imigrație semnat de Trump agită spiritele în SUA: Taximetriștii din New York, în grevă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șoferii de taxi de la aeroportul John F. Kennedy din New York au intrat în grevă după ce președintele Donald Trump a semnat un ordin executiv prin care resticționează accesul imigranților în Statele Unite, informează usatoday.com.

Astfel, șoferii își întrerup activitatea între orele 6 p.m. to 7 p.m. ET. Asta în condițiile în care protestele de pe principalele aeroporturi din SUA continuă, tot din cauza deciziilor luate de Trump împotriva imigranților pe care unii le intrepretează drept interdicții care îi vizează pe musulmani.

”Nu putem să tăcem. Noi mergem la serviciu pentru a le ura oamenilor «bun venit» într-o țară care cândva ne-a primit pe noi. Nu vom fi dezbinați”, au scris pe Twitter reprezentanții Alianței Taximetriștilor din New York.

Donald Trump a semnat un ordin executiv prin care suspendă temporar, pentru cel puţin 120 de zile, programele de relocare a refugiaţilor şi blochează temporar, pentru cel puţin 90 de zile, intrarea în Statele Unite a cetăţenilor din Iran, Irak, Libia, Siria, Somalia, Sudan şi Yemen.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...