(VIDEO) Surpriză uriașă în Cupa Angliei: Liverpool, eliminată de o echipă din liga secundă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Surpriză uriaşă în turul 4 din Cupa Angliei. Liverpool a fost eliminată de Wolverhampton, care s-a impus cu 2-1 pe Anfield şi va juca în optimile de finală celei mai vechi competiţii din lume pentru prima oară din 2008.

„Cormoranii” au pierdut astfel al treilea meci consecutiv pe teren propriu, o serie negativă nemaiîntâlnită din octombrie 2012. Totodată, echipa lui Jurgen Klopp este eliminată din FA Cup de o formaţie dintr-o ligă inferioară pentru al treilea an la rând.

Partida a început cât se poate de prost pentru Liverpool. Oaspeţii au deschis scorul după doar 51 de secunde, prin Stearman, care a înscris cu o lovitură de cap din apropiere, în urma unei lovituri libere.

Wolves şi-a dublat avantajul exact înainte de pauză, la capătul unui contraatac superb. Helder Costa, autorul assistului şi la deschiderea scorului, i-a pasat lui Weimann, iar acesta a înscris în poarta goală, după ce l-a driblat pe Karius.

Gazdele nu au reuşit decât să reducă din diferenţă, cu cinci minute înainte de finalul jocului, prin Origi. În ciuda asediului din ultimele minute, elevii lui Jurgen Klopp nu au putut să egaleze, deşi au beneficiat de două mari ocazii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...