Actualitate

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat a marcat 25 de ani de la creare

În cadrul evenimentului, şeful Executivului a apreciat capacitatea de acţiune a ofiţerilor SPPS, subliniind că anume abilităţile acestora au permis ca Republica Moldova să găzduiască cu succes o serie de evenimente de amploare şi să primească în vizită demnitari de rang înalt.

„Remarc modul pozitiv în care Serviciul s-a dezvoltat în această perioadă, şi-a adaptat pregătirea în funcţie de evoluţiile în materie de securitate şi a devenit o structură modernă şi eficientă, capabilă să facă faţă provocărilor. Securitatea ţării şi siguranţa cetăţeanului reprezintă scopul nostru suprem, trebuie să nu uităm de acest lucru niciodată”, a menţionat Pavel Filip.

Totodată, Premierul a afirmat că datorită muncii depuse şi responsabilităţii de care dau dovadă angajaţii Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, Republica Moldova este apreciată pe plan internaţional drept o ţară sigură. „Contribuiţi la liniștea de care societatea noastră are atît de mult nevoie, sînteţi un model de profesionalism, devotament şi patriotism. Vă mulțumesc pentru modul în care vă faceţi datoria”, a declarat şeful Cabinetului de miniştri.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *