(video) Un tânăr este bănuit că a jefuit o locuință. A fost încătușat pe peronul Gării Feroviare

DSC3260-700×352
Foto: Poliția Capitalei

În dimineaţa zilei de 23 ianuarie curent, poliţiştii sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au fost alertaţi despre săvârşirea unui atac tâlhăresc la domiciliul unei femei în vârstă de 78 ani. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea şi documentarea tuturor circumstanţelor.

Astfel, ofiţerii de investigaţii au constatat că, în jurul orei 04.00, un individ necunoscut a pătruns în casă şi a agresat fizic proprietara, ameninţând-o cu un cuţit. A imobilizat bătrâna şi a deposedat-o de bani în sumă de 3.500 lei, două telefoane mobile şi un laptop.

Ca rezultat al acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate ulterior, poliţiştii au identificat un  suspect, care s-a dovedit a fi originar din raionul Ialoveni, în vârstă de 30 ani. El a fost încătuşat la Gara Feroviară, întrucât intenţiona să părăsească teritoriul Capitalei.

Actualmente individul este reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru tâlhărie. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente