(video) Skoda Octavia RS şi Octavia RS Combi, văzute în detalii pe un circuit

Acum câteva zile în urmă, la un eveniment de prezentare, a fost demonstrată varianta actualizată a Skoda Octavia RS.

Marca a lansat atunci doar o galerie amplă şi un video lung cu modelul obişnuit, însă recent a publicat şi un filmuleţ cu o durată de circa 22 de minute în care Octavia RS îşi demonstrează posibilităţile pe un circuit.

https://youtu.be/ym-NBfuTvY4

Amintim că noua Skoda Octavia RS a devenit mai rapidă pentru că puterea motorului de 2.0 litri a crescut până la 230 de cai. Maşina accelerează până la 100 de km/h în 6.7 secunde, iar viteza maximă este egală cu 250 km/h. În viitor ar putea apărea o versiune şi mai puternică, cu 245 CP.

Clienţii au acces şi la o motorizare turbodiesel de 2.0 litri. Aceasta pune la dispoziţie 184 CP şi poate accelera până la 100 de km/h în 7.9 secunde.

Vezi şi: (foto/video) Skoda arată toate detaliile Octaviei facelift într-o galerie amplă de imagini

Preţul de bază în Europa a unei Octavia RS facelift cu transmisie manuală cu şase trepte este de 30.890 euro. Cea cu transmisie DSG şi tracţiune integrală costă de la 35.290 de euro. Chiar dacă preţul se poate ridica şi la 50.000 de euro, modelul sportiv rămâne cel mai accesibil din clasa compactelor.

Printre noile opţiuni care sunt disponibile pentru Octavia RS se numără tapiţerie cu Alcantara (550 de euro), sistem de reîncărcare a telefoanelor prin inducţie electromagnetică (230 de euro) şi sistem multimedia cu ecran de 9.7 inci (1.790 de euro). Mai mult, pentru prima dată poate fi comandat şi un sistem de parcare automată.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/