(video) Trupa de fete care „și-a aprins paie-n cap” cu ținutele purtate la preselecția pentru Eurovision

16266153_1171026089682849_8506604752653134269_n
Foto: TRM

Red Lips RL este o trupă formată din cinci tinere, Nicoleta Dogot, Andreea Portarescu, Irina Jeverdan, Mihaela Mirca și Nelly Danilov, care și-au încercat norocul în cadrul audițiilor selecției naționale a concursului Eurovision 2017.

Fetele au interpretat piesa „Kill for me” și au evoluat pe scenă în ținute inedite care au atras gurile rele. Proiectul a fost creat anume pentru Eurovision, iar producătorul trupei a menționat că și-au asumat din start toate criticile. „Noi știam că lumea va comenta, pentru că în Republica Moldova nu se merge mai departe de rochii, iar noi am vrut să încercăm ceva mai deosebit. Totuși, pe lângă comentariile negative fetele au fost apreciate de multe persoane pentru prestația lor”, a menționat pentru #diez, Viorica Atanasov, producătoarea trupei.

Costumele au fost create de Natalia Nuta, Viorica și Gabriela Atanasov: „Trupa a ieșit îmbrăcată în costume scenice conform unui concept ce în afară funcționează de mulți ani. Nu este o tentativă de revoluție. Proiectul este nou, la început de experiență. Suntem de acord în cazul criticii obiective și constructive”.

Trupa nu a trecut mai departe de audiții, însă acesta este doar un început pentru cele cinci eleve.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente