Năstase îi răspunde lui Plahotniuc din fața Parlamentului European: Pe Țepeș îl vei visa în pușcărie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, i-a oferit o replică oligarhului Vladimir Plahotniuc, care într-un interviu i-a numit pe el și pe Maia Sandu copii caraghioase a lui Vlad Țepeș și Alba ca Zăpada.

Acesta a postat un selfie din fața Parlamentului European, alături de Maia Sandu, catalogând drept „cinice” declarațiile președintelui PD, care a declarat că este „dispus să ajute” postul de televiziune Jurnal TV.

„Este mai mult decât cinic să distrugi un post de televiziune ca Jurnal TV, să-l dai afară din sediu, să-i anulezi contractele de publicitate, să-l scoți din cablu, să nu-i dai nicio frecvență, să-l sancționezi pe mică pe ceas, după care să te ițești, fariseic, din vizuină și să-i oferi niște servicii otrăvite.
E de-a dreptul criminal! Dacă sfetnicii săi au făcut acest lucru pentru partenerii de dezvoltare, de la care Plahotniuc cerșește bani pentru a astupa găurile negre ale hoției sale, vă asigur că e o pierdere de timp. Știu că multiplele sale canale întreținute din miliardele furate nu vor da pe post declarațiile europarlamentarilor, bunăoară cea de astăzi a Monicăi Macovei, care pune regimului criminal un diagnostic mai grav decât cancerul, și anume trecerea de la autoritarism la dictatură”, a menționat Andrei Năstase.

În aceste condiții, Năstase îl sfătuiește pe Plahotniuc „să-și găsească niște avocați bine pregățiți care să-l apere în dosarul privind uzurparea puterii, cea mai mare crimă comisă împotriva poporului, dosar instrumentat de un procuror independent, imediat după marea schimbare care se apropie”.

„Pe Țepeș îl vei visa în pușcărie, piticule. Te asigurăm”, și-a încheiat mesajul Năstase, făcând aluzie la felul în care i-a numit Plahotniuc pe el și Maia Sandu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...