(VIDEO) Madonna, investigată după discursul de la marșul anti-Trump de la Washington: „M-am gândit mult să arunc Casa Albă în aer”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Madonna a intrat în atenția autoritățiilor după discursul pe care l-a susținut sâmbătă în fața participanțiilor ce au participat la „Marșul Femeilor” din Washington. Aceasta a stârnit îngrijorări după ce a declarat că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă. După discursul cântăreţei, Serviciul Secret a transmis că va începe o investigaţie.

„Da, sunt supărată. Da, sunt șocată. Și da, m-am gândit mult să arunc Casa Albă în aer, dar știu că acest lucru nu va schimba nimic”, a spus aceasta în fața unei mulțimi de peste un milion de oameni, referindu-se la faptul că nu va schimba faptul că Trump este noul președinte, scrie libertatea.ro.

„Binele nu a câștigat aceste alegeri, dar Binele va câștiga până la urmă. Revoluția începe aici. Lupta pentru dreptul nostru de a fi liberi, de a fi cine suntem, de a fi egali”, a spus Madonna, îndemânând la proteste pașnice.

Mai mult ca sigur, gândul cu aruncarea în aer a sediului Președinției Americii este doar o exagerare a artistei menită de a sublinia gradul de enervare al artistei din cauza rezultatului alegerilor din 8 noiembrie. În plus, în timpul campaniei electorale, ea a declarat, în glumă, în timpul unui concert că le va face sex oral celor care nu vor vota cu Trump.

Cu toate acestea, Secret Service, care se ocupă de protecția președinților americani, a intrat în alertă și se pare că artista va fi monitorizată, în perioada următoare. Într-o declarație a unui purtător de cuvânt al Secret Service, se precizează că Madonna va fi investigată se agenții serviciului, dar decizia de incriminare va fi a procurorilor.

Donald Trump și-a început cu stângul mandatul de cel de-al 45-lea președinte al SUA. A doua sa zi de lider la Casa Albă a fost întâmpinată cu proteste în întreaga lume. Milioane de oameni au ieșit străzi, în Statele Unite și în marile orașe de pe întreg mapamondul, să protesteze împotriva noului președinte american, Donald Trump, în frunte cu vedete de seamă, așa cum s-a întâmplat și în ajunul și în ziua învestirii sale în funcție.

Donald Trump a devenit vineri cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, preluând această funcție de la Barack Obama. Republicanul a depus jurământul în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Washington, în faţa clădirii Capitoliului, tradiţie ce datează încă de pe vremea lui George Washington. La grandioasa ceremonie s-a adunat numai o treime din mulțimea care l-a aclamat pe Barack Obama în 2009, potrivit unui expert.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...