Harta rețelelor de alimentare cu apă şi de canalizare din Chișinău, care urmează a fi reabilitate

DSC_5678
Foto: chisinau.md

Reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, care urmează a fi reabilitate cu susţinerea financiară oferită de BERD şi BEI, pot fi vizualizate de către consumatorii S.A. „Apă-Canal Chişinău” pe o hartă interactivă.

Ca urmare a solicitărilor multiple a consumatorilor, privind indicarea cartierelor, străzilor, în care urmează a fi reabilitate reţelele de apă şi de canalizare, conform Programului de Investiţii Prioritare (PIP), finanţat de BERD şi BEI, S.A. „Apă-Canal Chişinău” oferă posibilitatea vizualizării aplicaţiilor respective, cu includerea în Sistemul Informaţional Geografic (GIS) al întreprinderii.

Astfel, accesând: gisweb.acc.md/reabilitare-retele, fiecare locuitor al mun. Chişinău poate vizualiza harta geografică a tuturor reţelelor de apă şi de canalizare din Chişinău, gestionate de furnizorul de apă, precum şi reţelele care urmează a fi reabilitate în cadrul PIP.

hartaa

Reamintim, că Programul de Investiţii Prioritare, în valoare de 64,8 mil. euro, presupune reabilitarea celor 205 km reţele de apă, peste 3000 de branşamente ale blocurilor de locuit, circa 15 km de colectoare de canalizare din diferite sectoare ale Chişinăului, inclusiv şi localităţi din suburbie: Durleşti, Togatin, Vatra etc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente