(video) Un cuplu de dansatori din Moldova, nominalizat la premiile Sportivul anului 2016

1448292305_k5s7985
Foto: basarabia.md

Reprezentanții Moldovei la dans latino, Anna Matus și Gabriele Goffredo, au fost desemnați, de Asociația Internațională Jocurilor Mondiale (IWGA), candidați pentru premiul Sportivul anului 2016. Concursul este pe bază de voturi, sportivii reușind să acumuleze până acum peste 1500 de voturi.

În 2016, aceștia au fost desemnați sportivii lunii martie.

Cuplul de dans latin a câștigat primul său Campionat în luna noiembrie a anului trecut. De atunci, dansatorii au rămas de neînvins, câștigând finala GrandSlam în decembrie, la Shanghai, și, respectiv, prima etapă din 2016 la Helsinki, unde au și obținut titlul de dansatorii lunii. Competiția din Helsinki a fost una din rundele de calificare la Jocurile Modiale ce se vor desfășura în vara anului 2017 în Polonia.

Moldoveanca Anna Matus și italianul Gabriele Goffredo formează o echipă de cinci ani, de-a lungul timpului ei făcând furori în lumea dansului prin stilul personal și mișcările excelente. Pe parcursul anilor ei au câștigat peste 50 de competiții, iar din 2013 s-au clasat mereu pe locurile de top. Cei doi formează un cuplu și în viața de zi cu zi.

Accesați acest link pentru a le oferi un vot.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente