Recomandări #diez: 13 evenimente la care să mergi vineri, 20 ianuarie

StockSnap_0SOS3Y098S

Zilele de vineri sunt cele mai așteptate și cele mai interesante, iar pentru a fi de neuitat, diez.md ți-a pregătit o listă de evenimente la care să mergi. Enjoy!

#1. Prezentarea albumului: „Mihail Grecu 100 de ani de la naștere”

1

Vineri, 20.01.2017, la galeria de artă „Art Men”, va avea loc prezentarea albumului „Mihail Grecu 100 de ani de la naștere”. La eveniment va fi prezentă fiica maestrului – Tamara Grecu-Peicev. În cadrul acesteuia veți avea posibilitatea de a cumpăra un album, pe paginile căruia, sunt colectate informații unice despre viața și opera Maestrului Mihail Grecu, mai multe detalii aici.

 

#2. VR Camp

2

VR Camp este un eveniment organizat de echipa PMAN.MD. Și își propune să abiliteze tinerii să creeze proiecte sociale care utilizează Technologii VR. Realitatea Virtuală se schimbă rapid în multe industrii, inclusiv în jocuri de noroc, educație, realizarea de filme, de vizualizare a datelor, și multe altele. Doritorii de a merge la eveniment trebuie să se înregistreze aici, iar informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

#3. Global Game Jam Moldova (Offline)

3

Global Game Jam Moldova este cel mai mare hackathon de jocuri din lume. În an acest an a aderat și Moldova. Partea cea mai tare a acestui hackathon este că el este offline și participanții vor putea lucra umăr la umăr. Mai multe detaluu găsiți pe pagina evenimentului.

 

#4. Spectacolul „Puștoaica de la etajul 13” – de Mircea M. Ionescu

4

Vineri, 20 ianuarie, la Teatrul Satiricus în premieră va fi jucată piesa Puștoaica de la etajul 13 sau Draga Societate de Mircea M. Ionescu, în regia artistică a lui Sandu Grecu. Piesa lui Mircea M. Ionescu, „Puștoaica de la etajul 13”, aduce în prim-plan drama unui copil abandonat între orgolii şi nepăsare, într-o societate ignorantă, care nu reacţionează la suferinţa provocată de acţiunile părinţilor.

 

#5. Lecție publică „Conectează-ți subconștientul”

5

Subconștientul nostru conține o mulțime de posibilități. Iar, noi putem învăța cum să le folosim în direcția dorită de noi. Prin urmare, toți cei interesați sunt invitați vineri la o prelegere deschis despre posibilitățile subconștientul nostru. Pagina evenimentului vine cu detalii suplimentare.

 

#6. Sport Club Galata – Nr. 8 training with Eugen Dedov

6

Cei care sun pasionați de sport, în special de alergat,vor găsi evenimentul interesat. Antrenorul îi așteaptă pe toți doritorii. Vine cine vrea, rămâne cine poate, plus nu trebuie să fii membru al clubului Galata ca să te antrenezi. Să perceți alergarea ca p eo distracție și să nu vă lipsească buna dispoziție. Antrenorul este ultramaratonist, aleargă de 2 ani și 8 luni, a terminat pe locul 2 Campionatul Național de Supramaraton 12h, cu rezultatul de 100km și pe locul 4 la categoria de vârstâ în cadrul Kiev 24h, cu rezultatul de 162km. Sunt așteptați toți doritorii, iar aici veți găsi programul antrenamentului.

 

#7. Workshop Gratuit: Tehnologia Angry Business

7

Workshop Gratuit: Tehnologia Angry Business – Cum în 2 luni ajungi la rezultat. Participanții vor afla despre noile tehnici și metode implementate; opt provocări ale fiecărui antreprenor; cum obții maximum din orice nișă; exemple, acțiuni, rezultate ale participanților; și next Step și planul de lucru pentru 2017. Speakerii evenimentului sunt Alexandru Bordea, trainer și cofondator AngryBusiness și Alina Andriuta, trainer și cofondator AngryBusiness. Pentru alte detalii consultați pagina evenimentului.

 

#8. Florentin Popa la Republica

8

Florentin Popa vine la Republica. Florentin este autorul cărții Trips, heroes & love songs (2013). Volum care a primit Premiul „Iustin Panţa” pentru debut. Autorul s-a născut în 1989, la Băicoi. Trăiește la Cluj. Nu se împacă nici după doi ani când aude „separat” și „februarie” cu accent pe prima silabă. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

#9. Live Music Invitations

9

Garden Restaurant & Terrace își invită toți prietenii vineri, 20 ianuarie să petreacă timpul împreună într-o atmosferă caldă acompaniată de muzică LIVE în stil Lounge & Chillout. Gustările speciale pregătite de bucătarul Chef, vor fi acompaniate de câte un păhar de vin select, oferit cadou din partea casei, mai multe detalii aici.

 

#10. Cercul de Film

10

Cei pasionați de psihologie, vor găsi evenimentul foarte bun. Organizatorii invită doritorii să urmărească un film cu substrat psihanalitic, iar apoi să discute pe baza acestuia. Într-o atmosferă caldă și destinsă, participanții vor încerca să împărtășească și să restituie grupului, stările și trăirile provocate de context. Informații adăugătoare găsiți pe pagina evenimentului.

 

#11. Space Cinema: Sorrentino Style

11

Serile cu filme mereu sunt mereu apreciate, iar cei de la Black Hole vă invită să vizionați două filme ale lui Sorrentino, care sunt pe larg apreciate și, pe alocuri, controvesrate, cu subiecte un pic mai pipărate: La Grande Bellezza și Youth. Acest eveniment este destinat tuturor, care au trecut de 18 ani. Informații suplimentare găsiți aici.

 

#12. Subasediu Lansare album

12

Trupa SUBASEDIU (Vaslui), vor concerta pentru a doua oara la Chisinau, unde își vor lansa ultimul album, intitulat FRONTU’ DE EST, avându-i ca invitați pe: CZA, Haz, Crylu & Chaminne si Phoenix. Este un eveniment organizat de „SPALATORIE”, iar prețul unui bilet este de 40 lei mdl, mai multe informații pe pagina evenimentului.

 

#13. A•sym•met•ri•cal Balance cu Musai Soundworks

13

În majoritatea producțiilor Musai Soundworks combină elemente poetice cu diferite genuri de muzica electronică, cum ar fi Experimental, Ambient si Trip-Hop. Influențele au venit de la numeroși producatori de muzica experimentala și ambientală precum Burial, Volor Flex, Sorrow, Jon Hopkins, Hecq, Aphex Twin, Amon Tobin etc. Poezia a avut aceeași influență constructivă asupra producției muzicale, în mod organic cele două forme de manifestre artistică devenind una singură. De la 15 ani a experimentat foarte multe genuri de muzica, pornind de la ceea ce îl pasiona în vremea aceea, Dubstep și Drum & Bass, cu timpul a început să combine aceste genuri și cu folclor românesc. Iar pentru ai descoperi repetroriul mergeți la eveniment, aici detalii suplimentare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente