Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.01.2017

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE va veni la Chișinău și Tiraspol în perioada 17-20 ianuarie

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE va veni la Chișinău și Tiraspol în perioada 17-20 ianuarie

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Austriei pentru procesul de reglementare transnistreană, Wolf Dietrich Heim, va veni la Chișinău și Tiraspol în perioada 17-20 ianuarie.

Pe 18 ianuarie, Ambasadorul Heim se va întâlni la Chișinău cu Președintele Parlamentului Andrian Candu, Prim-ministrul Pavel Filip, Viceprim-ministrul pentru reintegrare și reprezentantul politic al Republicii Moldova Gheorghe Bălan și Viceministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene Lilian Darii.

Pe 19 ianuarie, Reprezentantul Special se va întâlni la Tiraspol cu liderul Vadim Krasnoselski, șeful Sovietului Suprem Alexandr Șcerba și reprezentantul politic interimar din partea Transnistriei Vitali Ignatiev.

De asemenea, în cadrul vizitei, Ambasadorul Heim va avea întâlniri cu ambasadorii acreditați ai Federației Ruse și Ucrainei (mediatori), precum și ai Uniunii Europene și Statelor Unite (observatori), ca parte a eforturilor coordonate ale partenerilor internaționali în formatul „5+2” pentru a sprijini părțile în avansarea procesului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus