Sandu: Promisiunea lui Dodon, făcută Kremlinului, este o dovadă clară de trădare a interesului oamenilor acestei țări

sdfsdfs

Maia Sandu a comentat declarația făcută de președintele Dodon aflat în vizită oficială la Moscova și a catalogat promisiunea de anulare a Acordului de Asociere, drept o dovadă clară de trădare a interesului oamenilor. Totodată, Sandu a specificat că Dodon ar trebui să acorde mai multă atenție corupției, sărăciei, migrației, care sunt în Moldova cu mult înainte de obținere a Acordului de Asociere.

Declarația a fost făcută de liderul PAS pe pagina sa de facebook. Mai jos vă invităm să citiți mesajul integral.

„La multiplele întâlniri pe care le-am avut, nu am cunoscut niciun cetățean care să ceară anularea Acordului de Asociere. Am întâlnit, în schimb, mulți oameni îngrijorați de sărăcie, de corupție, de lipsa locurilor de muncă bine plătite, de pensiile mici, de prezența trupelor rusești pe teritoriul Republicii Moldova și de multe alte probleme apăsătoare.

Promisiunea lui Igor Dodon de anulare a Acordului de Asociere, făcută Kremlinului, este o dovadă clară de trădare a interesului oamenilor acestei țări. Acordul de Asociere are deja numeroase efecte pozitive pentru noi toți, iar alte beneficii ale implementării acestuia se vor simți în timp. Pe de altă parte, corupția, sărăcia, migrația au fost aici cu mult înainte de obținerea Acordului de Asociere.

Anume aceste griji îi preocupă pe oameni. Anume la rezolvarea lor ar trebui să muncească Președintele țării. Dar pentru că Dodon nu vrea să lupte cu Plahotniuc și cu sistemul creat de acesta, luptă cu Acordul de Asociere. Plahotniuc, la rândul lui, obsedat de ideea să devină “erou național”, se declară mare “apărător” al vectorului european. Din păcate, acest circ ne costă scump.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente