Social

Află când avea loc Târgul locurilor de muncă

La Târgul locurilor de muncă vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oportunităţi de carieră pentru diferite categorii sociale, şomeri, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Pe platoul Târgului vor fi amplasate posturile de auto-informare electronică, care vor oferi vizitatorilor acces rapid la informaţia despre locurile de muncă libere şi condițiile de ocupare a acestora. Totodată, persoanele în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea de a negocia cu angajatorii jobul potrivit, de a beneficia de consultaţii privind legislația muncii și relațiile de muncă, precum și de a se informa despre locurile de muncă vacante din mun. Chişinău şi republică.

În aceeași perioadă, va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XI-a, cu genericul „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”. Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și va întruni companii din industria prelucrătoare, astfel încât persoanele care caută un loc de muncă, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.

Târgul va avea loc în perioada întâi-cinci februarie 2017, între orele 10:00-18:00 la CIE „Moldexpo”, Pavilionul Central, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1, precum și să accesați Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *