Circa 40 de moldoveni au fost „uitați” pe pârtie, în România, la -24 de grade Celsius

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un grup de circa 40 de moldoveni care a decis să plece în vacanță la munte în România, în Poiana Brașov, au fost „uitați” pe pârtie, la -24 de grade Celsius de către compania lor turistică.

Incidentul a devenit public pe un site de socializare, după ce turiștii ce au avut de suferit au hotărît să-l facă cunoscut.

„Cu toate că în pachetul turistic scrie că transportul de la pîrtie la locul unde sîntem cazați este inclus, compania a uitat turiștii pe pârtie. Afară -24 de grade Celsius. cel puțin e inuman să lași oamenii să înghețe pe pîrtie, nu mai vorbim că și-au încălcat condițiile contractuale”, a publicat Maria Todorov, pe Facebook.

Turiștii au fost nevoiți să ia un alt autocar de la o altă companie turistică, în care aceștia au încăput cu greu, și asta pentru că depășeau numărul limită de capacitate al autocarului, adică de 100 de oameni, potrivit viza.md.

Reprezentanții companiei au menționat că moldovenii nu ai fost uitați pe pârtie, ci că autocarul a avut o mică pană.

„Persoanele nici într-un caz nu au fost uitate, autocarul a avut o mică pană și în timp ce se rezolva, turiștilor li s-a propus două ieșiri din situație de către compania de transport: sau merg acum în picioare cu un alt autocar sau mai așteaptă 40 minute până vine autocarul nou. Poiana Brașov este un punct turistic cu o sumedenie de localuri unde ar fi putut intra să aștepte la cald. Ei au decis că vor să meargă în picioare și au spus că nu este nicio problemă, după care au decis sa facă așa o postare. Păcat, dar se mai întâmplă să se defecteze unul din cele 30 de autocare care erau din partea companiei noastre”, au anunțat reprezentanții companiei turistice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...