Încă un cântăreț celebru a refuzat să participe la învestirea lui Trump; Cum i-a răspuns viitorului președinte

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Moby, un critic virulent al lui Donald Trump, a dezvăluit luni pe Instagram că a fost invitat să participe în calitate de DJ la unul dintre balurile ce vor fi organizate la Washington, pe 20 ianuarie, cu ocazia ceremoniei de învestire a politicianului republican în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, informează nme.com.

Moby, un susţinător înfocat al democratei Hillary Clinton, a declarat în timpul campaniei electorale că Donald Trump, preşedintele-ales al Statelor Unite, este ”un psihopat adevărat”.

Muzicianul a lansat apoi două cântece satirice anti-Trump, intitulate ”Trump Is On Your Side” şi ”Little Failure”.

După ce Donald Trump a învins-o pe Hillary Clinton şi a devenit viitorul preşedinte al Statelor Unite, Moby a publicat o scrisoare deschisă adresată cetăţenilor americani, intitulată ”Ce mama dracului e greşit în mintea voastră?”.

În pofida acestor declaraţii publice, Moby a fost invitat să participe ca DJ la una dintre petrecerile ce vor fi organizate la Washington după ceremonia de învestitură.

”Ha, Ha, Ha! Tocmai am fost contactat de un agent care m-a întrebat dacă aş putea să fiu DJ la unul dintre balurile de învestitură pentru Trump. Ha, Ha, Ha! Aşteptaţi: Ha, Ha, Ha. Chiar aşa?”, a scris muzicianul american, luni, pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram.

”Voi fi DJ la unul bal de învestitură, dacă Trump îşi va face publice declaraţiile fiscale anuale. Probabil aş difuza remixuri ale celor de la Public Enemy şi Stockhausen pentru a-i distra pe republicani. Nu pot să mă opresc din râs. Ha, Ha, Ha! Ce zici, Trump, dacă eu accept să fiu DJ, tu îţi vei face publice declaraţiile fiscale?”, a continuat Moby.

Richard Melville Hall, născut pe 11 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scenă Moby, este un muzician, DJ, cantautor şi fotograf american. Pasionat de muzica electronică, stilul de viaţă vegan şi apărarea drepturilor animalelor, Moby a lansat 12 albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

Donald Trump va depune jurământul oficial şi va deveni preşedintele Statelor Unite pe 20 ianuarie în cadrul unei ceremonii ce va fi organizată la Washington. Cu doar 10 zile rămase până la acea ceremonie, în presa americană abundă articolele despre starurile din industria muzicală care au refuzat invitaţia de a cânta la acel eveniment.

Preşedintele ales al Statelor Unite încearcă de mai multe săptămâni să găsească artişti dispuşi să cânte la ceremonia de investitură, care va avea loc pe 20 ianuarie. Mormon Tabernacle Choir, care confirmase participarea la finalul lunii decembrie, a anunţat că nu va mai putea ajunge la Washington. Până în prezent, singurul artist care a confirmat este Jackie Evancho, participantă la ”America’s Got Talent”, care va intona imnul naţional.

Recent, cântăreaţa britanică Rebecca Ferguson a fost invitată să cânte la ceremonia de învestire a lui Donald Trump şi a transmis că va accepta, dacă îi va fi permis să interpreteze ”Strange Fruit”, unul dintre primele mari cântece de protest.

Actorul Alec Baldwin s-a oferit prin intermediul unui mesaj pe Twitter să interpreteze cântecul ”Highway to Hell” la ceremonia de învestitură de pe 20 ianuarie, după ce mai multe personalităţi, între care se numără Elton John, Andrea Bocelli, Garth Brooks şi Gene Simmons (membru al trupei Kiss), au refuzat să cânte la eveniment.

La prima ceremonie de învestire în funcţie a lui Barack Obama, organizată în 2009, artista care a susţinut un recital a fost celebra Aretha Franklin.

Beyonce, James Taylor şi Kelly Clarkson au cântat la a doua ceremonie de învestitură a preşedintelui Barack Obama, în 2012.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...