(VIDEO) Atacuri dure ale lui Trump la adresa actriței care l-a criticat pe scena „Globul de Aur”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Donald Trump, care a declarat într-un scurt interviu telefonic pentru The New York Times, după gala de decernare a Globurilor de Aur 2017, că Meryl Streep este ”o partizană a lui Hillary”, şi-a continuat criticile la adresa vedetei de cinema printr-o serie de mesaje mai ample, publicate luni pe Twitter, în care a spus că legendara artistă este ”una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood”, informează The Hollywood Reporter.

Donald Trump, preşedintele-ales al Statelor Unite, nu s-a limitat să o numească pe Meryl Streep ”o partizană a lui Hillary”, duminică seară, într-un interviu pentru The New York Times, după ce actriţa l-a criticat în termeni duri în timpul discursului de acceptare a premiului onorific Cecil B. DeMille, ce i-a fost atribuit la gala de decernare a Globurilor de Aur 2017.

Luni dimineaţă, Donald Trump şi-a continuat criticile la adresa actriţei americane prin intermediul unor mesaje pe Twitter.

În cele trei mesaje publicate pe această reţea de socializare, politicianul a spus că renumita artistă este ”una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood”, ”o studentă corigentă a lui Hillary care a pierdut spectaculos”, care l-a ”atacat” fără niciun motiv pe baza unor afirmaţii nefondate, potrivit cărora el ar fi ridiculizat un reporter cu handicap fizic.

”Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actriţe de la Hollywood, nu mă cunoaşte, dar m-a atacat noaptea trecută la Globurile de Aur.

Este o studentă corigentă a lui Hillary care a pierdut spectaculos. Pentru a 100-a oară, nu mi-am bătut joc niciodată de un reporter cu dizabilităţi (nu aş face niciodată aşa ceva), ci pur şi simplu i-am arătat…

… atitudinea de «servilism», după ce el a modificat complet o ştire veche de 16 ani pe care o scrisese pentru a mă face pe mine să am o imagine proastă în presă. Încă o dată, e vorba de acea mass-media necinstită”, a scris magnatul american devenit politician.

Meryl Streep a fost lăudată intens pe reţelele de socializare pentru discursul rostit la Globurile de Aur 2017 în care l-a criticat pe Donald Trump, care l-ar fi ironizat pe Serge Kovaleski, un reporter cu dizabilităţi al cotidianului The New York Times, la un miting electoral în noiembrie 2016.

Duminică seară, la cea de-a 74-a gală de decernare a Globurilor de Aur, Meryl Streep a fost recompensată cu trofeul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră.

Actriţa americană Meryl Streep a susţinut un discurs emoţionant, în care a vorbit despre imigraţie şi diversitatea de la Hollywood şi l-a criticat încă o dată în termeni foarte duri pe Donald Trump, într-unul dintre cele mai dramatice momente ale galei.

Meryl Streep l-a criticat pe Donald Trump, despre care spus că are ”instinctul de a umili”, după ce preşedintele-ales al Statelor Unite a făcut glume, în public, pe seama unui reporter cu handicap fizic.

”A existat o prestaţie în acest an care m-a uluit. Şi-a prins cârligele în inima mea. A fost atunci când persoana care voia să ocupe cea mai respectată funcţie din ţara noastră a imitat un reporter cu handicap fizic. Era cineva pe care el îl depăşea cu mult în ceea ce priveşte privilegiile, influenţa şi capacitatea de a reacţiona”, a spus Meryl Streep.

”Mi-a frânt inima atunci când am văzut aşa ceva şi încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viaţa reală”, a adăugat actriţa americană.

Declaraţia lui Meryl Streep a rezonat cu comentariilor făcute cu câteva minute înainte pe scena Globurilor de Aur şi de actorul britanic Hugh Laurie, referitoare la faptul că Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywoof Foreign Press Association – HFPA), instituţia care decernează aceste trofee, a devenit ”unul dintre cele mai denigrate segmente din societatea americană actuală – deoarece conţine cuvintele «Hollywood», «străină» şi «presă»”.

”Hollywoodul e plin de marginalizaţi şi de străini şi dacă ne daţi pe toţi afară, nu veţi mai avea la ce să vă uitaţi la televizor, cu excepţia meciurilor de fotbal şi de arte marţiale mixte, însă acestea din urmă nu fac parte din artă. Însă cine suntem noi şi ce este Hollywoodul cu adevărat? Suntem un grup de oameni care trăim aici dar care venim din alte locuri”, a adăugat Meryl Streep în discursul ei.

”Impertinenţa invită la impertinenţă. Violenţa incită violenţă. Atunci când oamenii puternici se folosesc de funcţiile lor pentru a-i intimida şi brutaliza pe ceilalţi, cu toţii avem de pierdut”, a mai spus vedeta americană.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...