Nou membru la Curtea de Conturi

Anticoruptie.md
09/01/2017
Andrei Munteanu. Foto: ccrm.md

Andrei Munteanu este noul membru al Curţii de Conturi. Parlamentul a votat numirea lui în această funcție la 23 decembrie 2016 pe un termen de cinci ani, hotărârea Legislativului fiind publicată în Monitorul Oficial la 6 ianuarie 2017. 

Anterior, Andrei Munteanu a activat în cadrul Inspecției Financiare, instituție subordonată Ministerului Finanțelor. Funcţia a rămas vacantă după ce Ala Popescu, votată de Par­la­ment la sfâr­și­tul lunii iulie 2016 în func­ția de mem­bru al Curții de Conturi, instituție pe care a condus-o anterior, a depus cerere de demi­sie din această func­ție. Anticoruptie.md a scris anterior că Ala Popescu a revenit la această instituţie după atingerea vârstei de pensionare, fapt interzis de Legea Curții de Conturi.

Curtea de Conturi: Avere, istorie și (in)eficiență

 

Anticoruptie.md
09/01/2017




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii