Mai mulţi tineri au jucat fotbal amical pentru a ajuta o familie cu cinci copii

fotbal
Foto: Captură video

Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă. Mai mulţi tineri au organizat astăzi un meci de caritate pentru a aduna bani, haine şi produse de primă necesitate pentru familia Cernoborodiuc din satul Nicolaevca, raionul Floreşti, care a rămas pe drumuri, după ce casa lor a ars în totalitate, scrie jurnal.md.

Organizatorii meciului susţin că au fost sensibilizaţi de reportajul difuzat de Jurnal TV despre familia cu cinci copii, care în plină iarnă, a rămas fără acoperiş în urma unui incendiu devastator. Astfel, tinerii au decis să le întindă o mână de ajutor.

La meci au fost prezenţi şi susţinători care au donat şi ei haine, plapume şi bani. Aceştia spun că oamenii trebuie să fie receptivi la necazurile celor din jur.

Amintim că locuinţa soţilor Cernoborodiuc, care au cinci copii, a fost făcută scrum acum aproximativ o lună, în urma unui scurtcircuit. Membrii familiei cer cu disperare ajutorul oamenilor pentru a-şi putea construi o nouă casă. Cei care doresc să ofere ajutor, pot suna la numărul de telefon: 079 22 87 27.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente