Nume
Parola
Vizualizări: 5508
INVITAŢIE MEDIA: Deschiderea expoziţiei în aer liber „FEMEI CARE INSPIRĂ” | vineri, 6 martie 2015, ora 10.00
Chişinău, 6 Martie 2015 — Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” şi Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu partenerii săi, vernisează expoziţia în aer liber „FEMEI CARE INSPIRĂ”, ce prezintă 17 femei angajate ale sistemului afacerilor interne, care pot să inspire: să inspire respect pentru profesia pe care au ales-o şi o urmează cu pasiune şi demnitate.

Scopul acestei expoziţii este de a evidenţia imaginea femeilor din sistem şi de a prezenta contribuţia lor la reformarea acestuia. Totodată evenimentul este parte a unei campanii mai largi a Ministerului, de a inspira femeile din Republica Moldova să aleagă o carieră în una din subdiviziunile sistemului afacerilor interne.

UNDE: Chişinău, Scuarul Europei din Grădina Publică „Ștefan cel Mare şi Sfânt”

CÂND: vineri, 6 martie 2015, ora 10.00-11.00

Participă:
• Ministrul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Oleg BALAN
• Ambasadoarea Suediei în Moldova, Excelenţa Sa Ingrid TERSMAN
• Protagoniste ale expoziţiei şi participante la proiectul „INSPIR-O!”
• Finanţatorii iniţiativei, reprezentanţi ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Modova şi ai Fundaţiei Est-Europene
• Parteneri ai iniţiativei „INSPIR-O!”.

Sperăm că acest eveniment va fi un prilej pentru a interacţiona cu reprezentanţii mass-media şi de a atrage femeile din Moldova în Ministerul Afacerilor Interne.

Aceasta expoziţie este realizată în cadrul proiectului „INSPIR-O!” – Programul Naţional de Mentorat pentru Femei din Sistemul Afacerilor Interne. Programul este implementat de Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida), și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova prin intermediul Programului de Granturi pentru Democrație din resursele acordate de Guvernul SUA.

Partenerul în comunicare al campaniei: Agenţia „URMA ta”.